Coafor - Stilist

Coafor - Stilist

Academia de Coafura Cristi Pascu isi propune sa formeze noi profesionisti in domeniul hairstyling-ului prin lansarea unor cursuri de specializare si formare profesionala sub indrumarea atenta a celui mai apeciat hair-stylist din Romania.

Academia de Coafura Cristi Pascu este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale.

 

CURSURILE INCEP DIN 1.08.2015

Despre cursuri
Cursurile de calificare si specializare vor dura patru luni.
Acestea se vor desfasura de patru ori pe saptamana, de luni pana joi, sub atenta indrumare a hairstylist-ului Cristi Pascu.

In prima luna cursantii vor invata notiunile de teorie ce stau la baza meseriei de hairstylist, iar in luna a doua se va trece la practica.
In luna a treia se vor aprofunda diferite tunsori si tehnici de colorimetrie, iar in ultima luna se vor invata lucrurile de finete ce aduc un plus de rafiament coafurii.


Orele de curs vor avea loc intr-un salon special din incinta firmei Top Line, de pe Bulevardul Regina Maria nr 14.

 

Cursurile de hairstyling vor avea loc de doua ori pe an (februarie - iunie si august - noiembrie), iar capacitatea unei clase este de 15 persoane. Primele cursuri organizate sub egida Academiei de Coafura Cristi Pascu vor incepe la data de 16 februarie.


Cine se poate inscrie?
La aceste cursuri se pot inscrie orice persoana care a implinit varsta de 18 ani. Pentru cei care vor sa inceapa cursurile mai devreme este necesar acordul expres al parintilor.


Perioada de inscrieri
Inscrierile la cea de-a doua clasa a Academiei se face in perioada 1 iulie-1august 2015.


Tarif
Taxa perceputa pentru cele patru luni de curs este de 1200 euro. Cei care se inscriu pana la data de 31 Decembrie beneficiaza de un tarif promotional de 1000 euro. Suma se plateste in avans in momentul inscrierii.


Concursul de absolvire
Va consta in probe de tuns, de vopsit si de realizare a unor coafuri de seara. Se va face medie intre notele obtinute de ficare cursant la cele trei probe, iar pe diploma se va mentiona nivelul de pregatire al fiecarui cursant in parte.


Facilitati pentru cursantii din alte orase
Pentru cursantii care provin din alte parti ale tarii decat Bucuresti organizatorii vor inlesni preturi promotionale de cazare la cateva hoteluri din Bucuresti. Detalii se vor obtine la momentul potrivit.