Oxygen Facial Refresh - Aparat multifunctonal cu oxigen hiperbaric

Oxygen Facial Refresh - Aparat multifunctonal cu oxigen hiperbaric
Cere oferta!

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este un tratament facial utilizat in cele mai exclusiviste clinici si centre de frumusete din lume. Principiul de functionare se bazeaza pe infuzia in profunzime cu oxigen in straturile dermale ale tenului. Tratamentul este unul revolutionar, non-invaziv destinat tratarii ridurilor, acesta inlocuind cu succes traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, Acid Hialuronic. Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimenteaza direct, din exterior si fara ace necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea specifica unui ten tanar si ingrijit. Sistemul 3D cu oxigen  este  un aparat pe baza de oxygen pur, cu aplicatii si rezultate spectaculoase in frumusete si estetica medicala, in special acnee , care foloseste oxygen de inalta puritate cu un jet 230m/s , ce penetreaza derma si epiderma. Oxigenarea imbunatateste toate procesele metabolice si celulare.

CARACTERISTICI:

1. Maner de pulverizare ionica - Pulverizatorul cu oxigen este un tratament anti-aging care utilizează un pistol din otel inoxidabil, pe care se afla un flacon care trebuie umplut cu un lichid esenţial (esenţa aquiform, pe baza de apa).

 

2.  Capete de lucru de vid-Vacuum - Exista capete de lucru de vid- vacuum destinate diferitelor zone, cele mai mici pentru zone mici ca: nasul si ochii. Cele mari sunt destinate liftingului facial si pe gat. Principalele funcÅ£ii ale aparatului sunt: liftingul pielii, indepartarea ridurilor, imbunatatirea circulaÅ£iei sangvine si ajuta la ghidarea nutrientilor.

 

3.  Jetul de oxigen - Pentru a aplica uleiul esenÅ£ial corespunzător tipului de ten pe fata si pentru a utiliza Jetul de oxigen pentru a injecta oxigenul de-a lungul texturii pielii de pe fata, realizand masajul facial, asistenta, estomparea ridurilor, conferirea de luminozitate si hidratare pielii uscate sau micsorarea/inchiderea porilor si reglarea producÅ£iei de sebum a tenului gras.

 

4.  Mezoterapie fara ace - Mezoterapia fara ace este extrem de eficienta, lipsita de riscuri care implica ranirea si este un tratament sigur, care exclude complet ideea de ace si injecÅ£ie cu micro-ace. Implica electroforeza, uzul electroporatiei si electrosmoza prin orientare, orientare pe straturi cu raÅ£ie de furnizare a nutrientilor( esenÅ£a aquiform) către celulele profunde , asista la miÅŸcarea muÅŸchilor, drenajului limfatic, promovează metabolismul, circulaÅ£ia limfei si a sangelui, toate acestea, pentru a imputina ridurile, a conferi luminozitate pielii si a o menÅ£ine hidratata, plus reducerea aspectului de celulita.5.  Inhalatorul de oxigen - Inhalatorul de oxigen ( poziÅ£ionaÅ£i tubul subÅ£ire la nas): puneÅ£i apa pura in recipientul de sticla, porniÅ£i funcÅ£ia de furnizare a oxigenului (vezi manualul operaÅ£ional), si inhalaÅ£i oxigen prin tubul nasal de oxigen timp de 15 minute.

Instalare:

 

Operational:

 

 

Curatare:

 

 

Brand: Oxygen Jet