Sauna Stenal

Sauna Stenal
Cere oferta!

Centru SPA dotari complete.

ESTE PASIUNEA NOASTRA !

Din punct de vedere operational, tinta Stenal este de a fi intr-o continua evolutie tehnologica, fara a uita vechile origini care stau la baza tuturor detaliilor si fi nisajelor din ziua de azi. Dorim sa intampinam cu succes diversele cerinte ale celor mai pretentiosi clienti, care nu se multumesc cu produse de calitate indoielnica.

Acestia doresc calitate si garantia produselor, cat si cea mai buna asistenta inainte si dupa cumpararea produselor.
Din punct de vedere organizational, tinta Stenal este de a valorifi ca tehnica, personalul administrativ si comercial fi ind in permanenta formare si imbunatatire profesionala.

Personalul Stenal este caracterizat prin atitudine pozitiva, si dorinta de a satisface necesitatile clientilor.
Totodata, analizand trendul, curiozitatea si deschiderea spre ce e nou, fac din Stenal o companie care “Priveste spre Viitor”.
Ideala pentru relaxare psiho-fi zica, sauna este un bun remediu pentru anxietate, stres, insomnie energizanduti corpul.
Efectul imediat de curatare a pielii face din sauna solutia de neinlocuit pentru eliminarea toxinelor, rezultatul fi ind o piele frumoasa.

In plus, sauna ajuta la circulatia limfatica a sangelui si creste activitatea celulara a tesuturilor si a glandelor, fortifi ca metabolismul imptriva infectiilor (ex. sinuzita, raceala si gripa).
Finnish Sauna Temperatura de apx. 80-90 °C si umiditatea scazuta sunti deale, Finnish Sauna fi ind una din traditiile nordului.

Bio Sauna


Este compusa dintr-o cabina echipata cu un dispozitiv ce produce abur obtinandu-se astfel un climat diferit in cabina.
Este o combinatie intre sauna clasica si baia turceasca. Este ideala pentru persoanele care nu suporta caldura intensa din Finnish Sauna.

 

Sauna cu ierburi


Aburul produs de boilerul din Bio Sauna atinge un tub care este umplut cu ierburi aromatice uscate si uleiuri esentiale concentrate, astfel ca aroma este dispersata in aer avand efecte benefi ce pentru caile respiratorii.
Este ideala pentru persoanele asmatice, avand totodata un efect relaxant.

 

Sauna cu Infrarosu


Efectele razelor cu infrarosu ofera o temperatura joasa ce patrunde in piele mult mai adanc.
Senzatia simtita pe piele este ca cea a razelor solare.
Este o senzatie placuta iar razele patrund adanc de 40 mm ajungand la tesutul adipos stimuland astfel metabolismul sa transpire.
Astfel se elimina toxinele si acizii grasi, tesutul adipos fi ind redus. Este ideala in tratamentele de slabit si purifiere.
Ajuta in tratamentele de infrumusetare, deoarece eficientizeaza tratamentele traditionale, pregatind corpul pentru masaj.

 

Sauna Combi


Acest tip de sauna combina avantajele saunei traditionale cu o serie de radiatii cu infrarosu.
Poate functiona cu ambele tipuri de sauna in acelasi timp.

 

Sauna Solid Wood


Acest tip de sauna este inspirat dintr-o traditie straveche atunci cand sauna era realizata din trunchiuri solide de copaci.
Este cel mai real si natural tip de sauna: fara cuie, fara lipici, fara pietre. Izolatia termica este realizata din placaje de lemn. Clasica baie turceasca cu 100% umiditate si o temperatura de 45°C.

Brand: Stenal
  • Sauna Stenal