Lansare Aurora Holiday Style – Nail art de sarbatoare.

Lansare Aurora Holiday Style – Nail art de sarbatoare.

Salonul Beauty District Nordului a gazduit in seara zilei de 27 octombrie, lansarea oficiala in Romania a colectiei de iarna CND Aurora. Tema evenimentului a fost “Aurora Holiday Style” sau, astfel spus, cum iti poti transforma unghiile in cel mai deosebit accesoriu al tinutei de sarbatori cu ajutorul manichiurii nail art.
Specialistii CND propun in acest sezon o multitudine de modele, stiluri si forme diferite: indraznet, romantic, provocator, stralucitor, sofisticat etc. Astfel, tendintele sunt combinate si reinterpretate pentru a crea manichiuri statement, ce completeaza perfect hainele, machiajul si coafura.

Inspirata de frumusetea unica a peisajului tundrei artice si al aurorei boreale, colectia Aurora reuneste 4 noi nuante – stralucitoare si suprarealiste glaciare, ce aduc in prim-plan o esenta cristalina cu finisaje stralucitoare de gheaÈ›a.

Nordic Lights – o nuanta puternica de mov inchis, cu accente stralucitoare
Winter Glow – roz pastelat, cu textura cremoasa si finish mat
Glacial Mist – un albastru delicat, cu irizatii verzi si accente argintii stralucitoare
Tundra – o nuanta de roz prafuit cu accente metalice
Culorile sunt disponibile atat in varianta Shellac pentru 14 zile+ de unghii perfecte sau Vinylux, pentru femeile care isi doresc versatilitate si nuante noi in fiecare saptamana.
Pana pe data de 15 noiembrie, colectia CND Aurora este disponibila exclusive in reteaua Beauty District si in salonul Nail Spa Catalina. Ulterior, colectia se va regasi in toate saloanele partenere Top Line, in magazinele Top Line din toata tara si pe www.toplineshop.ro.