MediTonePro

MediTonePro
Cere oferta!

BIOSTIMULAREA, tehnica non-invaziva este tehnologia cheie a acestui aparat.
Echipamentul dispune de 10 iesiri electronice separate ce asigura 20 de electrozi patentati BIOPTICI, cu un control individual al intensitatii si cu un dispozitiv “SAFE START” care previne stimularea accidental, inaintea inceperii programului.
Exista 5 programe secventiale prestabilite ce oferta terapeutului o bagheta magica cu ajutorul careia se poate obtine o remodelare corporala extraordinara, sigura si de durata. Prezenta semnalului Ultrasunetelor si microcurentilor asigura un maxim de comfort in timpul procedurii. Pierderea in cm este foarte rapida, fi ind rezultatul unor contractii energetic asupra musculaturii.
SLABIREA CONCENTRATA se face prin exercitii precise asupra musculaturii , reducand circumferinta taliei, abdomenului si a coapselor, redand in acelasi timp tonicitate pielii.
REDUCEREA CELULITEI este vizibila, circulatia se accelereaza iar pielea va devein mai ferma , scapand de aspectul inestetic de coaja de portocala.
ANTRENAMENTELE SPORTIVE ajuta la optimizarea performantelor fi zice si reduce riscul  accidentelor la sprtivii de performanta sau a celor care doar practica activitati in aer liber.
Prin DETOXIFIERE si REABILITARE se elimina toxinele si se accelereaza recuperarea muscular care are loc fara effort sau stress.
MANUALUL de TRAINING este disponibil pentru a usura munca, permitand terapeutului sa modifi ce setarile, in functie de nevoile clientilor.

Pentru fisa tehnica dati click AICI.

Brand: Ultratone
  • MediTonePro