Lansare Clatuu, un singur tratament, o marime mai putin

Tehnologia Clatuu- alternativa non-invaziva a liposuctiei, topeste grasimea la -9°C

Corina, Adelina Pestritu, Diana Bart, Ilinca Obadescu, Sylvia, Vica Blochina , Patricia Cimpoiasu si Bianca Gavrilescu de la Amadeus, alaturi de membri presei, au descoperit joi 16 iunie, in premiera nationala, aparatul Clatuu. Lider inspirational in tehnologii medicale si estetice pentru reducerea tesutului adipos, acesta este distribuit in Romania de catre Top Line.

Un singur tratament, o marime mai putin!

Clatuu remodeleaza  corpul, iar procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare.

Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare, cel plat pentru stratul adipos redus si cel cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

Sistemul controlat de racire al Clatuu  are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii. 

Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetare la -9°C  si  ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine  in mod natural grasimea.

Odata distruse prin cryo terapie, adipocitele nu se mai regenereaza, mentinandu-se in timp rezultatul obtinut.

Invitatii au avut ocazia sa asiste la o demonstratie live a tratamentului Clatuu si sa descopere solutia pentru un corp perfect, fara durere, fara recuperare, doar cu rezultate eficiente.