Babor - Hsr Lifting

Babor - Hsr Lifting
Cere oferta!

HSR® lifting – Am avut solutia impotriva ridurilor cu mult înainte ca termenul de “lifting" sa intre în uz.

Acum mai bine  de 50, ne-am propus să identificam diferite componente ale celulelor umane ÅŸi modul în care acestea vârstă. Ca rezultat, am fost întotdeauna capabil de a utiliza cele mai noi ingrediente active ÅŸi tehnologii în "lupta" impotriva imbatranirii pielii - dacă aceasta a fost tehnologia lipozomi în anii '80 pentru a infuza pielea cu ingrediente active sau tehnicile utilizate la sfârÅŸitul anilor 90 pentru a preveni distrugerea enzimatică a fibrelor de colagen.
Cele mai recente cercetari au dus la identificarea celor trei cauze principale ale formarii ridurilor :
1. pierderea substantei si a elasticitatii
2. incetinirea activitatii metabolice a tesutului
3. ingrosarea epidermei

Deoarece acesti trei parametrii cheie sunt interdependenti, ridurile pot fi combatute eficient doar in cazul in care toti cei trei factori sunt influentati simultan.
Cu HSR® lifting, echipa de cercetare BABOR a fost din nou inovatoare in domeniul liftingului cosmetic prin dezvoltarea complexului unic HSR® Lifting Integral Complex, care combate cauzele principale ale aparitiei ridurilor.
Trei ingrediente active foarte eficiente, perfect dozat si combinate, creeaza un efect de lifting  :

Multitendyn
Stimuleaza formarea fibrelor de colagen si elastina, întărind astfel Å£esutul de susÅ£inere. ÎmbunătăţeÅŸte definirea conturului.

Liftolution
Creează o structură precum o reţea pe piele, conferindu-i fermitate şi creand un efect instant de micro-lifting.

Glyco-Stop
Reduce ridurile din interior prin prevenirea glicarii fibrelor de colagen.
Acest efect holistic de lifting reduce liniile fine si ridurile în mod vizibil ÅŸi continuu. Pielea arata mai neteda ÅŸi contururi mai ferme - chiar din prima zi.

Brand: Babor