Babor - Seacreation

Babor - Seacreation
Cere oferta!

BABOR descifreaza misterul frumusetii infinite: Babor Seacreation.
Adancurile marii. Un univers al fortelor primordiale pure si sursa intregii vieti. In aceste adancimi neexplorate pana acum, oamenii de stiinta presupun existenta unor principii cheie pentru terapiile inteligente de infrumusetare.
BABOR a descifrat acum secretul mondial exclusiv al frumusetii infinite:
Babor Seacreation - Pentru prima data, o protectie inteligenta apara frumusetea pielii: ingredientul activ de inalta energie BABOR termophilus, descoperit in fisurile vulcanice din adancurile golfului Guayamas.
BABOR SEA-TELLIGENT COMPLEX, impletit cu fortele primordiale ale oceanului din perle si matase oceanica, energizeaza si reintinereste celulele. Procesul natural de imbatranire este aproape reversat. Pentru o frumusete detasata de timp.
Seacreation Cream - Crema anti-aiging cu proteine din perle, ingrediente active si matase din adancurile oceanului care regenereaza pielea si reintinereste celulele.
Seacreation Cream rich - Energizeaza pielea pana in straturile cele mai adanci, cu efect durabil. Unicul SEA-TELLIGENT COMPLEX ofera pielii tot ce ii este necesar pentru o regenerare profunda si de durata, aducand un aport complet de lipide.
Seacreation Concentrate - Alimenteaza pielea cu ingrediente active concentrate ca BABOR thermophilus, proteine din perle si sare de mare. Pentru un aport suplimentar de frumusete desavarsita.
Seacreation eye Cream - Imbunatateste elasticitatea pielii cu ajutorul Sea-Telligent® Complex descoperit in rocile vulcanice din adancurile Oceanului Pacific. Hraneste si netezeste pielea si ajunta la reintinerirea celulelor pielii

Brand: Babor