Babor - Skinovage

Babor - Skinovage
Cere oferta!

Ultima inovatie din gama Skinovage este Oxygen energizing Cream.

Skinovage este gama inovativa BABOR care ofera o experienta a ingrijirii pielii, cu totul noua. Idiferent ca este un hidratant concentrat, un vitaminizant pentru piele sau adevarate comori de frumusete din Africa de Nord, SKINOVAGE aduna experienta specialistilor BABOR in machiaj si ingredienti activi extrasi din natura.

Descoperiti varietatea produselor SKINOVAGE: oxygen energizing Cream, Argan Calming repair Cream, Selection ultimate Care, Selection ultimate Gel Spray, Selection ultimate Foam Mask, Selection ultimate treatment
MIMICAL CONTROL contine inovativul MIMICAL CONTROL SYSTEM si coenzima Q10 care actioneaza cu tripla eficienta: dizolva intinderea microscopica a pielii, prin blocarea impulsurilor nervoase ce duc la contractarea permanenta a celulelor - intinderile microscopice se diminueaza vizibil; activeaza producerea endorfinei, hormonul fericirii, iar endorfina stimuleaza celulele ce sunt implicate in combaterea activa a imbatranirii tenului; ridica, prin coenzima Q10, nivelul de energie al tenului - ridurile existente se atenueaza.
Moist Intense Cream asigura tenului o tripla hidratare: reface canalele fragile cu apa printr-un extract din fructul de rodie. Reactiveaza circuitul natural al apei din piele ceea ce face ca hidratarea "sa curga" din nou intr-un mod optim intre celulele si straturile de piele; creste hidratarea si reincarca rezervorul de apa al tenului; contine extracte de cactus de apa si cactus mexican; combina hidratarea cu acidul hyaluronic.
Pentru un ten hidratat optim cu mai multa putere de intindere si elasticitate.
Complex C Cream pentru un ten sanatos si regenerat. Revitalizeaza pielea uscata si sensibila, iar vitaminele C, A si E formeaza un depozit ce alimenteaza pielea gradual.

Brand: Babor