alessandro - Gel

alessandro - Gel
Cere oferta!

Despre Gelurile UV

Unghiile modelate cu gel alessandro International sunt simbolul esteticii in modelajul profesional al unghiilor.
Prin urmare, multi tehnicieni de unghii au lucrat cu succes de-a lungul anilor cu metoda Soft Gel alessandro si aceasta are o lunga traditie.
Gelurile Soft alessandro au fost introduse in 1990 ca fiind primele geluri fara acid pentru modelajul unghiilor.
Au ramas si astazi cele mai puternice si flexibile geluri de pe piata si sunt extrem de rezistente si deloc complicat de folosit. SOFT GELS adera foarte bine si se potrivesc optim oricarui tip de unghii.
Intre timp, alessandro International a dezvoltat numeroase tehnici si geluri suplimentare pentru cerinte variate in modelarea moderna a unghiilor, care sunt de asemenea foarte populare tehnicieniilor de unghii.
Sistemele speciale de gel si de intarire prin polimerizare asigura fiecarui tehnician posibilitatea de formare a propriului stil si de a raspunde diferitelor cerinte ale clientilor pentru modelajul unghiilor.
Toate gelurile sunt produse exclusiv pentru alessandro International si sunt supuse unor controale stricte asupra calitatii.

EASY GEL
gel UV de modelaj, transparent cu vascozitate mica sau medie, ideal pentru intretinerea unghiilor cu modelaj  si rapiditate in aplicare

PURE  gel testat dermatologic ce nu cauzeaza iritatii si se modeleaza foarte usor.
Are aspect cu transparenta de cristal si este ideal pentru unghii sensibile

CAMOUFLAGE - gel  opac de camuflaj extrem de subtire  cu aspect natural care se apateaza  fiecarui tip de unghie.

Accesorii si aparate pentru lucru
Un stylist de unghii profesionist, are nevoie de ustensile bune, in caz contrar, munca sa nu poate fi efectuata cu succes. alessandro International ofera o gama larga de ustensile si accesorii profesionale care sunt folosite pentru efectuarea cu succes a procedeurii.
In urma experientei considerabile a companiei alessandro International, sunt selectate doar produsele de maxima calitate si care indeplinesc caracteristicile necesare unei lucrari de calitate.

Brand: Alessandro
  • alessandro - Gel