alessandro - Prezentare brand

alessandro - Prezentare brand
Cere oferta!

DRAGA PARTENER ALESSANDRO,
Cand am descoperit modelajul unghiilor in America acum 30 de ani, aceasta tehnica de extensie artificiala a unghiilor era complet necunoscuta Europei. Ideea de a creea o multitudine de variante de forme si lungimi a unghiilor folosind pensule, culori, pile si sabloane a fost atat de simpla pe cat a fost de inspirata.

                                     
Pentru multe femei, aceasta ofera posibilitatea de a imbunatati aspectul unghiilor sale naturale; o solutie ideala pentru problemele acestora.
Desi la inceput se lucra doar cu cateva produse si doar cu o singura tehnica, intre timp, tehnica moderna de modelare a unghiilor a evoluat, oferind cele mai variate metode si o multitudine de produse. In ziua de azi a devenit un rasfat posibilitatea de a alege!
alessandro International, unul dintre brandurile de top in acest domeniu, este recunoscut pentru cerintele sale de inalta calitate si pentru rezistenta inovatoare. Datorita celor peste 20 de ani de experienta, compania se poate mandri cu un grad ridicat de expertiza care se reflecta zilnic in noi idei de produse si metode de aplicare. alessandro se mandreste de asemenea, cu o multitudine de patente exclusive si “ premiere mondiale” ce reafirma, mereu, rolul de lider al companiei in modelarea unghiilor.
alessandro International are la dispozitie o gama completa de produse pentru ingrijire ce inglobeaza toate aspectele modelajului modern al unghiilor si indeplineste cele mai inalte cerinte de calitate. In acest catalog veti gasi solutii inteligente pentru afacerea dvs. si o gama variata de produse pentru ingrijire si vanzare. Acum puteti deascoperi frumoasa lume alessandro International in paginile urmatoare, fiind totodata inspirat si sedus!
alessandro International – creat de profesionisti pentru profesionisti !

Brand: Alessandro