alessandro - Spa sensation

alessandro - Spa sensation
Cere oferta!

Spa Sensation
Noua tehnologie cu parafina
O noua dimensiune a tratamentelor cu parafina: SPA Sensation Paraffin – primul aparat pentru parafina care lucreaza fara electricitate si parafina este gata de aplicare in 5 minute. Uitati de conexiunile cu cabluri, costurile ridicate de energie si durata mare de timp pentru incalzirea parafinei specifice tratamentelor clasice.
Cu tratamentul SPA Sensation Paraffin iti vei rasfata clientii cu o baie de parafina de lux cu manusi de unica folosinta. Caldura placuta si efectul tratamentului recomanda ca aplicarea sa fie de aproximativ 10-20 min. In acelasi timp, aroma placuta de lavanda are efect de relaxare pentru toate simturile ceea ce face ca tratamentul cu parafina sa fie o experienta de neuitat.

Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor:
1 Inainte de toate, efectuati o manichiura adaptata fiecarui client, in functie de tipul de piele.
2 Aplicati manusile si sosetele SPA Sensation Paraffin in interiorul aparatului. Fixati punga pentru incalzire in interiorul cutiei. Turnati continutul de AromaVapor in punga de incalzire si inchideti cutia SPA Sensation Paraffin.
3 Dupa foarte putin timp aburul de lavanda benefic va fi emanat in timp ce parafina se topeste.
4 Dupa maxim 10 minute parafina este gata de utilizare. Va rugam sa lasati manusile sa se raceasca inainte de a introduce mainile clientului dvs. in interiorul acestora.
Sfat: masati delicat mainile in timp ce clientul se bucura de tratamentul intensiv, delicat si cald Spa Sensation Paraffin.
5 Pentru a termina substanta, puteti sa va rasfatati clientul cu un masaj la maini.

Brand: Alessandro