Oxygen Jet Skin Refresh

promo
Oxygen Jet Skin Refresh
Cere oferta!

 

OFERTA PROMOTIONALA: 4200 euro + TVA

 

Lista obiecte pachet:

Unitatea principala a aparatului x 1
Mezoterapia fara ace X 1
Pistol cu spray din metal x 1
Teava de aer pentru pistol spray de metal x 1
Kit pistol jet (cu teava asamblata) x 1
Piesa manuala vacuum x 1 (cu 6 varfuri)
Piesa manuala de Mezoterapie fara ace X 1 (cu 2 parti)

 

Modalitatea de functionare a aparatului de infrumusetare pe baza de jet de oxigen

 
Cum functioneaza
Sistemul genereaza oxigen pur, si il evacueaza catre jetul/spray/  instrument de respiratie pentru a realiza masajul cu oxigen. Unitatea de pulverizare cu oxigen ajuta la regenerarea pielii, astfel incat aceasta sa ajunga intr-o stare buna de sanatate. Prin intermediul tratamentului cu oxigen, se obtin mai repede rezultate mai bune decat in urma ingrijirii normale de infrumusetare. Respiratia abundenta in oxigen poate spori saturatia de oxigen din sange, dupa care, imbunatateste activitatea corporala.

1.    Maner de pulverizare ionica

jet
 
Pulverizatorul cu oxigen este un tratament anti-aging care utilizeaza un pistol din otel inoxidabil, pe care se afla un flacon care trebuie umplut cu un lichid esential(esenta aquiform, apa pe baza de apa). Sub o presiune puternica, pistolul evacueaza oxigen pur, care poate fi penetrat in profunzimea pielii in mod eficient si absorbit.
Intretinere zilnica: Manerul pistolului trebuie pulverizat cu apa sau toner dupa tratament. Manerul pistolului trebuie mentinut curat.

2.  6 Capete de lucru de vid-Vacuum

 oxy


Exista capete de lucru de vid- vacuum destinate diferitelor zone, cele mai mici pentru zone mici ca: nasul si ochii. Cele mari sunt destinate liftingului facial si pe gat. Principalele functii ale aparatului sunt: liftingul pielii, indepartarea ridurilor, imbunatatirea circulatiei sangvine si ajuta la ghidarea nutrientilor.
Notati, va rog: dupa tratament, curatati, va rog capetele de lucru, ( lichid de spalat vase sau alcool). Acest lucru va prelungi durata de viata a instrumentului, ca fel ca si prevenirea infectiilor incrucisate.

3. Jetul de oxigen


 jet


Pentru a aplica uleiul esential corespunzator tipului de ten pe fata si pentru a utiliza Jetul de oxigen pentru a injecta oxigenul de-a lungul texturii pielii de pe fata, realizand masajul facial, asistenta, estomparea ridurilor, conferirea de luminozitate si hidratare pielii uscate sau micsorarea/inchiderea porilor si reglarea productiei de sebum a tenului gras, si asa mai departe.

4. Mezoterapie fara ace
 

pol
   Pol pozitiv                                                       Pol negativ
Mezoterapia fara ace este extrem de eficienta, lipsita de riscuri care implica ranirea si este un tratament sigur, care exclude complet ideea de ace si injectie cu micro-ace. Implica electroforeza, uzul electroporatiei si electrosmoza prin orientare, orientare pe straturi cu ratie de furnizare a nutrientilor( esenta aquiform) catre celulele profunde , asista la miscarea muschilor, drenajului limfatic, promoveaza metabolismul, circulatia limfei si a sangelui, toate acestea, pentru a imputina ridurile, a conferi luminozitate pielii si a o mentine hidratata, plus reducerea aspectului de celulita. Comparand aceasta metoda de tratament cu o singura metoda de tratament pe baza de produse cosmetice, se absorb in mod eficient cu pana la de 2000 de ori mai multe produse, se rezolva in detaliu problema produselor care ating doar nivelul epidermei, poate mentine aspectul tanar al pielii pentru o perioada stabilita de timp si se scurteaza perioada de tratament. Mezoterapia fara ace este, cu adevarat, cea mai promitatoare si inteligenta solutie din gama aparatelor de infrumusetare.
Avertizari: Mentineti interiorul capatului de lucru al dispozitivului Mezo fara ace curat si nu permiteti ruginirea acestuia. Daca rugineste, cauza este serumul. Cu toate ca, capatul de lucru al dispozitivului Mezo fara ace este realizat din otel inoxidabil, poate interveni concentratia chimica ionica, care se poate lipi de suprafata acestuia pentru mult timp, sau poate intra in contact cu concentratia mare a produselor cosmetice ca, ionul chimic „CI” –care exista in sare. Acesta nu va rugini daca evitati concentratia chimica mare a cosmeticelor. Ca si concluzie, respectati urmatoarele reguli de intretinere dupa utilizare: curatati resturile de produse cosmetice si praf, mentineti dispozitivul curat si uscat. Evitati lovirea acestuia si ionii chimici de concentratie mare.

5. Inhalatorul de oxigen
 

inhalare


Inhalatorul de oxigen( pozitionati tubul subtire la nas): puneti apa pura in recipientul de sticla, porniti functia de furnizare a oxigenului(vezi manualul operational), si inhalati oxigen prin tubul nasal de oxigen timp de 15 minute.

Atentionare:
Intoarceti sticla cu susul in jos pentru a mentine gradajul recipientului( bila mica, neagra, gradata).
Clientul nu trebuie sa inhaleze oxigen mai mult de 1 ora pe zi.

 

Specificatii

 

Selectare

Obiecte

Parametrii

Oxigen

Absorbtie oxigen

Oxygen Purity

Mai mult de 80%

Vacuum

Lifting Vacuum

Vacuum

 

Micro-Curent

Mezoterapia fara ace

Sursa de energie

AC220V/50Hz

Rata

360W

Intensitate

4 nivele ajustabile

Voltaj capacitate

7V 11V 16V

Voltaj frecventa

5 nivele ajustabile

Metoda de operare

Touch Screen LCD cu meniu prompt

 

Pentru Manualul de utilizare a aparatului, dati click AICI!

Brand: Oxygen Jet
  • Oxygen Jet Skin Refresh
  • Oxygen Jet Skin Refresh