Despre noi


Avand o experienta de peste 18 ani, BEAUTY STAR PROFESIONAL este varful de lance in dezvoltarea industriei serviciilor de frumusete profesionala din Romania.

Compania s-a specializat pe oferirea de servicii la cele mai inalte standarde, de la programe integrate de sustinere a saloanelor de infrumusetare (PROGRAM PARTENER TOP LINE) pana la platforme educationale cu seminarii specializate, unice in Romania.

In efortul continuu de ridicare a standardelor serviciilor industriei de frumusete profesionala din Romania, BEAUTY STAR PROFESIONAL asigura partenerilor sai:
Exclusivitate pe cele mai faimoase branduri de lux: BABOR, MARY-COHR, GOLDWELL, VITALITY'S, CND, ALESSANDRO, PARLUX, GHD, ULTRATONE, IONTO-COMED, etc.
Programe de consiliere si finantare privind dezvoltarea saloanelor Sustinere de marketing si comunicare a saloanelor partenere (campanii personalizate in mass media si social media, materiale de vizualizare, merchandising a zonei de revanzare, brosuri, pliante, etc) departament educational specializat in strainatate si colaborarea cu cele mai prestigioase Academii de Frumusete din lume, seminarii internationale si prezentarea in avanpremiera a celor mai importante noutati si trenduri la nivel mondial.

Logistica integrata pentru deservirea partenerilor:
Sediul BEAUTY STAR PROFESIONAL din Bucuresti cu o suprafata de 2700 mp: showroom-uri, birouri logistica si contabilitate, marketing, grafica, PR, etc.
Centrele tehnice dotate la standarde internationale, cu sali modulare plasate pe 2 etaje 6 reprezentante in cele mai importante orase: Timisoara, Oradea, Iasi, Cluj, Constanta si Brasov
Centru logistic dotat cu echipamente si sisteme de operare moderne
Departament specializat de marketing si grafica
Academie de Studii in Coafura, Estetica si Nail Design, specializata pe cele mai noi metode de lucru si acreditata CNFPA
Magazine profesionale in toata tara unde sunt prezente cele mai importante branduri si accesorii
Consiliere permanenta in ve derea implementarii celor mai viabile solutii in vederea maximizarii profitului.

BEAUTY STAR PROFESIONAL ofera o intreaga gama de mobilier, aparatura si produse cosmetice pentru orice tip de salon de infrumusetare, fie ca este vorba de un salon cosmetic, coafor, spa sau solar.

Brandurile importate de BEAUTY STAR PROFESIONAL sunt recunoscute la nivel international, produsele lor dotand saloanele de lux din intreaga lume. Nume precum BABOR, MARY-COHR, GOLDWELL, VITALITY'S, CND, ALESSANDRO, PARLUX, GHD, ULTRATONE sau IONTO-COMED semneaza mobilierul pentru saloanele cosmetice precum paturi pentru tratament, mese pentru manichiura, scaune pentru coafor sau mobilier spa. Si aparatura cosmetica de ultima generatie poarta numele acelorasi branduri si cuprinde aparatura cosmetica pentru tratamentul fetei si al corpului, aparate pentru epilare, aparate radiofrecventa, aparate ultrasunete, aparate pentru tatuaje permanente si solarii.


Mobilier Salon coafura: Salon Italy este lider în mobilier de salon coafor si echipamente de coafor pentru saloane de coafură si infrumusetare.
Salon Italy este recunoscut atat pentru produsele sale inovatoare cat si pentru echipamente creative de salon de coafura.

Diversificarea produselor a fost în mod clar unul dintre punctele forte ale companiei pentru Mobilier de salon coafura: functionalitate si de rationalizare, pe de o parte, aspectul cosmetic pe de altă parte.
Efortul spre inovare în procese si produs, sustinut de ideea că arta si tehnologia sunt inseparabile, a creat o noua companie lider în saloane de coafura.