Aparat Stilus 3

Aparat Stilus 3
Cere oferta!

APARAT STILUS 3
Sursa de alimentare 115-230 V
Consola Digitala BioPrecizie
Comutator pedala pornire-oprire
Cablu de conexiune
Suport magnetic
Cartuse nr. 10
3 buc. cartuse punctuale nr. 1
3 buc. cartuse liniare nr. 3
3 buc. cartuse punctuale nr. 5
1 buc. cartus liniar nr. 7
Manuale de utilizare si mentenanta
12 luni garantie internationala
Certifi cat CE

NU EXISTA COMPARATIE
Combinarea tehnologiei, a materialelor si dimensiunilor high-tech, Stilus este unic în întreaga lume. Stilus este raspunsul corect pentru orice profesionist.

PUTINI PASI, MAI PUTIN STRES SI MAI MULTA CULOARE
Puternic si precis, necesitând un singur pas pentru a trasa o linie stabila si de durata.
FARA DURERE
Miscarea echilibrata de percutie, da putere atingerii acului si a preciziei aparatului Stilus, realizând tratamentele fara durere.
POZITIONAREA EXTERIOARA A ACULUI
Posibilitatea ajustarii dupa necesitatea profunzimii patrunderii acului în piele, asigura penetrarea constanta a culorilor.
CEL MAI MIC SI MAI USOR
53 gr. ÎN 8 cm.
OTEL
Usor, într-un învelis din otel inoxidabil pur.
PERFORMANTA MAXIMA, VIBRATII ZERO
Micro-motorul si sistemul de miscare unic a aparatului Stilus, reprezinta o adevarata concentrare a tehnologiei. Motorul Stilus va permite sa lucrati cu 11,000 de pulsatii pe minut

PRECIZIA MISCARII
Miscarea pe impulsuri a acelor confera o miscare precisa fara vibratii ce permit efectuarea unor aplicatii incredibile la nivelul pielii. Aparatul Stilus este constant si implanteaza culoarea cu usurinta si potrivire comfortabila.

CARTUS STYLUS SISTEM 3
Cartusul este singurul dispozitiv cu adevarat igienic alcatuit dintr-o singura componenta. Avantajul de a avea un ac si un tub intr-o singura piesa faciliteaza pregatirea echipamentului in timpul interventiei, asigurand in acelasi timp siguranta si igiena.
Cartusele sunt sterile si impachetate in plicuri speciale care permit montarea acestora fara a atinge acul. Cartusele prezinta mai mult de 17 tipuri diferite de ace pentru a nu limita exprimarea tehnica si pentru a oferi intotdeauna cele mai potrivite ustensile de lucru.

Brand: Biotek