Babor - Hsr de Luxe

Babor - Hsr de Luxe
Cere oferta!

HSR® de luxe – Era cunoscut faptul ca frumusetea se datoreaza genelor. Dar abia acum am determinat cu exactitate caror gene.
Am desfasurat cercetari asupra celulelor umane si am dezlegat poate unul dintre cele mai mari mistere ale tuturor timpurilor: cauza imbatranirii celulare. Aceasta descoperire combinat cu experienta noastra in utilizarea actiunii intensive, a inaltei performante si a ingredientilor activi naturali ne-a permis dezvoltarea celei mai eficiente si cuprinzatoare game de produse anti-imbatranire a noului deceniu: HSR® de luxe.
Sinteza perfecta a ingredientilor activi de inalta-performanta HSR® Telovitin si HSR® Lifting Integral Complex combinate cu esente Black Pearl Essences, care actioneaza ca un catalist al frumusetii, prevenind in mod considerabil aparitia semnelor imbatranirii pielii. Ciclul de viata al celulelor este prelungit, astfel fiind incetinit semnificativ procesul de imbatranire a pielii. In acelasi timp, toate semnele existente, cum ar fi linii fine, riduri, pierderea elasticitatii, petele pigmentare si roseata sunt reduse semnificativ. Pielea arata mai ferma si mai neteda. Tenul pare mai neted si mai radinat si contururile fetei sunt mai ferme.

HSR® Telovitin
Reduce considerabil toate semnele de imbatranire a pielii.

HSR® Lifting Integral Complex
Combate cauzele principale ale formarii ridurilor.

Black Pearl Essences
Au actiune sinercica pentru a spori efectul unic al compozitilor de ingrijire a pielii.

HSR® Telovitin & Black Pearl Essences
HSR® de luxe – sinteza perfecta a ingredientilor activi de inalta-performanta HSR® Telovitin si HSR® Lifting Integral Complex combinate cu esente Black Pearl Essences, care actioneaza ca un catalist al frumusetii.

HSR® Telovitin
Acest complex activ inovator, care este bazat pe cercetari care au primit Premiul Nobel, combate imbatranirea pielii si cauza acesteia – vitalitatea celulelor! Stabilizeaza telomerii (structurile situate in varful cromozomilor), astfel extinzand considerabil durata de viata a celulelor epidermei. In acest caz diviziunea celulara si duplicarea AND-ului, cu toata informatia genetica continuta poate continua pentru mai mult timp. Astfel, celulele si tesuturile au o durata de viabilitate mai lung si isi pastreaza vitalitatea pentru mai mult timp.    
HSR® Telovitin contracareaza scaderea ratei de formare a celulelor noi si capacitatea pielii de regenerare. Stimuleaza toate procesele metabolice si toate functiile celulare, lasand pielea reimprospatata si asigurand aportul de nutrienti.  
Urmatoarele semne existente ale imbatranirii sunt ameliorate vizibil:
Liniinle fine si ridurile
Un ten neuniform
Pierderea elasticitatii si a tonusului
O structura grosiera a pielii
Porii mariti
Pielea terna, obosita
Semnele pigmentare
Eritemul
Lipsa hidratarii
 
In acelasi timp, HSR® Telovitin este un eficient inhibator al radicalilor liberi. S-a demonstrat ca reduce stresul oxidativ (radicalii liberi). In consecinta, calitatea tesuturilor si a celulelor nu este doar imbunatatita semnificativ, ci ramane intr-o conditie buna pentru mai mult timp.
HSR® Lifting Integral Complex

Black Pearl Essences
Perla neagra – aceasta comoara rara a marii – este simbolulu perfectiunii.
Esentele obtinute din perle negre contin 20 de amino-acizi vitali si multe oligoelemente (e.g. zinc, seleniu, litiu, fosfor, iod, fier si magneziu).
Prin aceasta compozitie echilibrata, acestea sprijina functiile pielii si creaza un efect sinergic. Astfel promoveaza in mod intens efectul comupsilor pentru ingrijirea pielii.

Brand: Babor