alessandro - Nail Spa

alessandro - Nail Spa
Cere oferta!

NAILSPA®
TRATAMENT PERSONALIZAT PENTRU DIFERITE TIPURI DE UNGHII
NAIL SPA este o gama unica de ingrijire a unghiilor, adaptata la cerinte variate ale diferitelor tipuri de unghii. NAIL SPA deschide complet o noua lume a unghiilor perfecte ca o combinatie de experiente profesionale si o multitudine de complexe ale ingredientilor activi ce au produs o gama unica de produse cu un rezultat imediat vizibil.
Textura fina si parfumurile fantastice va transpun unei noi dimensiuni in manichiura. Aroma cocosului, a fructelor de mango, a lavandei, trandafirului si lotusului vor face ca manichiura sa fie o experienta senzuala. NAIL SPA combina cunostintele tehnice traditionale ale aromaterapiei cu experienta de ultima ora in cosmetica. Uleiurile esentiale placute si extractele din plante cu eficienta ridicata ajuta la rezultate vizibile ale tratamentului asupra unghiilor si cuticulei.

NAILSPA® CU LOTUS
SISTEMUL DE INGRIJIRE PERSONALIZAT PE FIECARE TIP DE UNGHIE
Tratamentul NAIL SPA® cu lotus pentru unghii normale, ca si Trebuie sa efectuati un tratament special pentru a proteja unghiile pentru ca aceste unghii naturale sa devina si sa ramana tari si sanatoase. Produsele cu extract de lotus din gama NAIL SPA va ajuta in acest sens si va asigura ca va puteti bucura de unghii impecabile pe termen lung.

NAILSPA® CU TRANDAFIR
SISTEMUL DE INGRIJIRE PENTRU UNGHIILE FRAGILE SI CASANTE
* Pentru saloanele si magazinele autorizate BIOTIN NAIL HARDENER
Asigura o crestere rapida a unghiei in 4 saptamani si confera rezistenta unghiilor fragile.
NAIL SPA® cu trandafir pentru unghiile care au nevoie de ingrijire speciala. Unghiile fragile si casante sufera de lipsa hidratarii naturale. Pentru a compensa aceasta deficienta si pentru a intari unghiile, produsele din gama NAIL SPA contin extract de trandafir pentru un extra aport de hidratare! Folositi aceste produse de inalta eficienta si redati echilibrul unghiilor dvs. intr-o scurta perioada de timp: este mult mai simplu decat credeti.

NAILSPA® CU LAVANDA
SISTEM DE INGRIJIRE PENTRU UNGHIILE SUBTIRI SI MOI
NAIL SPA® cu lavanda pentru unghiile ce au nevoie de ingrijire speciala. Unghiile moi sunt lipsite de ingrijirea de baza necesara pentru inviorarea si rezistenta la stresul de zi cu zi. Produsele NAIL SPA cu extract de lavanda contine, de asemenea, un complex echilibrat si rafinat de ingredienti activi cu efect de intarire, care poate fi observat si simtit in cateva saptamani.

Brand: Alessandro